NORDISKA TEXTILAKADEMIN I BORÅS


I Borås har vi vårt säte, och i våra lokaler på Textile Fashion Center i Borås erbjuder vi bl a yrkeshögskoleutbildningar inom textil och mode, öppna föreläsningar, och event av olika slag. Följ oss gärna i sociala medier eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste uppdateringarna! 

 

 

Saker att göra i Borås

 

Borås - aktivitetskalender

Borås erbjuder massor av spännande saker att se och göra, för ung som gammal eller hela familjen tillsammans. Kolla in vad som passar just dig.

www.boras.com/sv/aktiviteter/

 

Textilmuseet

Textil-och modeindustrin är en motor för hela samhället. Innovativ och framtidsinriktad skapar den produkter som sprids över hela världen. Branschens hjärta är sedan länge Borås och Sjuhäradsbygden. Här görs nya textiltekniska innovationer dagligen. Dessutom finns här designkontor, mode online-baserade företag, postorderföretag och textilimportörer. Det är därför ingen slump att det i Borås har skapats ett nordiskt textil-och modecentrum, Textile Fashion Center, med Textilmuseet som en självklar del.

textilmuseet.se/

 

no limit street art

No Limit är en street art festival som bjuder in konstnärer från hela världen att delta i förvandligen av det offentliga rummet och skapa ett gigantiskt utomhusgalleri. Ett utomhusgalleri som lever och är tillgängligt året om och förstärks av guidade vandringar under sommarhalvåret.

www.nolimitboras.com