MATERIALLÄRA - FÖRELÄSNINGSKURS UTAN HANDLEDNING

 

Del 8 – Kvalitetsbestämmande produktegenskaper

Detta är en videoföreläsning om kvalitetsbestämmande produktegenskaper. Kursen Materiallära består av 10 delar. Detta är del 8 av 10. 

 

 

 

Kursen passar dig som

…arbetar inom textilbranschen och behöver fortbildning. Denna kursen är en av de 10 delarna i kursen materiallära. Tillsammans ger dessa kurser dig en bra grund för fortsatta studier inom textila ämnen. Vill du skaffa dig en gedigen kunskap om både traditionella och innovativa material? Då är det här kursen för dig! 

Förkunskaper

Det finns inga krav på förkunskaper eller erfarenhet av programvara. Kursens innehåll bygger på digitala videoföreläsningar. 

Språk

Kursen ges på svenska. Facktermer och uttryck på engelska förekommer. 

Huvudmoment

I denna kursen får du en grundlig föreläsning om vilka faktorer som påverkar vilken kvalitet en produkt har. Du kommer även få en inblick i jämförelser med för och nackdelar till att använda olika kvalitéer.   

Upplägg 


Kursen är en kortkurs baserat på videoföreläsning. Denna utbildning finns i 10 delar, som tillsammans skapar en grundlig utbildning inom materiallära. Inom kurslängden kommer du ha möjlighet att se om filmerna, pausa och repetera. Kursen finns tillgänglig i 10 veckor från det datum du anmäler dig till kursen.  

Efter avslutad kurs

Efter genomgången kurs ska du kunna hantera grundläggande begrepp och uttrycksmedel och kunna arbeta effektivt inom ämnet. 

Framtid

Se gärna våra andra kurser inom materiallära – bomull, lin, ull, silke regenerat och konstfibrer, funktionstyger, fiberegenskaper, kvalitetskontroll, och hållbarhet. Kurserna som presenteras i vårt utbud är alla möjliga att kombinera, och tillsammans med dina kunskaper och erfarenheter kan det ge förutsättningar för en fördjupad utveckling inom branschen. Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig att bygga upp en individuell studieplan!

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

 

 

MATERIALLÄRA - PRODUKTEGENSKAPER

Start: v 7, därefter löpande
Studieort: distans
Pris: 1 225:- ink moms


Utbildningen ger ej rätt till studiestöd från CSN.

Utbildningen ges på svenska. Facktermer och uttryck på engelska förekommer.


ANMÄLAN


Du kan anmäla dig till utbildningen genom att fylla i anmälningsblanketten som finns i knappen nedan och skicka den till oss via post eller mail. Vill du direktbetala kan du anmäla dig genom vår webbshop, klicka på knappen nedan.  

Önskas delbetalning, kontakta ekonomi@nordiskatextilakademin.se.

Frågor? Ring oss på 033-410107 eller maila info@nordiskatextilakademin.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN! 

ANMÄLAN MATERIALLÄRA, DISTANS - BLANKETT

ANMÄLAN MATERIALLÄRA VIA WEBBSHOPPEN - DIREKTBETALNING

BROSCHYR, MATERIALLÄRA ALLA MOMENT - DISTANS