DISTANSutbildning

Nordiska Textilakademin erbjuder ett brett utbud av populära distanskurser.

Anmäl dig till din valda kurs genom länk på varje kurssida, eller med ett mail till info@nordiskatextilakademin.se.


 

Kursstarter hösttermin: v37, v40, v43, v46, v49.

Kursstarter vårtermin: v7, v10, v13, v16, v19, v24.

Utbildningarna kan delbetalas.

Kurserna läses hel på distans, men en fysisk träff hos oss på Textile Fashion Center i Borås erbjuds under kursperioden. Sammanlagt får du 6 kursbrev med instuderingsmaterial och arbetsuppgifter av din handledare på vår digitala plattform. Du har nära kontakt med din lärare och får konstruktiv feedback på alla arbetsmoment.

Oavsett om du saknar tidigare erfarenhet eller redan jobbar inom branschen och vill fortbilda dig inom ett visst område, är detta utmärkta kurser för dig! Alla våra distanskurser ger dig på kort tid gedigna, grundläggande färdigheter inom det aktuella området. 

Våra distanskurser kombinerar friheten av att disponera din tid och lägga upp ditt eget arbete, med tryggheten av stöd och handledning från våra lärare som alla arbetar i branschen, var och en specialist inom sitt respektive område. Kurserna är speciellt framtagna för att du ska ha möjlighet att jobba eller studera parallellt. De har stark verklighetsanknytning och är utvecklade i nära samverkan med branschen.

Distansutbildningarna omfattar en hel del teori, men tyngdpunkten ligger på praktiska uppgifter som triggar kreativitet och formkänsla. Vi arbetar med den bakomliggande kreativa processen och det kreativa flödet. 

 

Våra distansutbildningar

Studieort: valfri
Omfattning: ca 10-20 veckor
Kursavgift: se enskild kurs.

Behörighet: ingen förkunskap krävs

 

Utbildningarna kan delbetalas. Kontakta ekonomi@nordiskatextilakademin.se om delbetalning önskas.

Utbildningarna ger ej rätt till studiestöd från CSN.