Kreativa kontoret LOUNGEN i BORÅS - drop in-kontor I EN inspirerade MILJÖ!

Loungen Borås – kreativa arbetsplatser för kreativa företag och studenter! Här kan du hyra en drop-in arbetsplats i ett fullt utrustat kontor och designstudio.

Här kan du göra workshops, jobba med Pantone-färgkartor, eller helt enkelt slå dig ner med din laptop på den arbetsplats som passar dig. Boka hela Loungen för workshops och kundevent, inhämta inspiration i vårt stora bibliotek med trendmaterial eller boka en arbetsplats och ta del av pulsen i Textile Fashion Center. 

Öppet 8-17 vardagar

Priser: halvdag (för- eller eftermiddag)      295:-

Heldag                                                               395:- 

Alla priser ex moms. 

Kontaka oss på 033-410107 eller loungen@nordiskatextilakademin.se för att boka din plats.

Välkommen!

 


 

Creative Mondays i Loungen!

I vår startar Creative Mondays i Loungen, det kreativa kontoret för den kreativa företagaren. Första måndagen i varje månad har vi drop-in där du gratis kan arbeta i Loungen. Det kreativa kontoret är utrustat med olika typer av arbetsplatser, både för enskilt arbete och grupper, och här hittar du trendmaterial, information från de senaste branschmässorna, färgkartor etc.


Första datumet är 5 mars, men vi tjuvstartar redan på Alla Hjärtans Dag med fika och present till alla som besöker oss. Övriga datum med drop-in under våren är 9 april, 7 maj och 5 juni. Övrig tid bokar du din plats genom loungen@nordiskatextilakademin.se, eller slå oss en signal på 033-410107.


Varmt välkommen!

Creative Mondays tjuvstartar på Alla Hjärtans Dag