SPORTDESIGN distans

Nordiska Textilakademin erbjuder denna kurs för dig som vill lära dig grunderna inom sportdesign. Brinner du för sport och friluftsliv, ger vi dig de grundläggande verktygen för att själv designa och utveckla morgondagens sportmode! Vi tror att du som utövare har de bästa förutsättningarna.

Kursen fokuserar på den kreativa processen och det kreativa flödet. Du får arbeta med proportioner, form, färg och material. Du lär dig alla steg i designprocessen och tillverkningsmomenten för att ta fram/utveckla ett sportkoncept.

 

Kursen passar dig som:
har ett brinnande intresse för design och sport! Oavsett om du är nyfiken på designbranschen men saknar tidigare erfarenhet, eller redan är ute i arbetslivet och behöver fortbilda dig inom designområdet med fokus på sport.

 

Kursens huvudmoment är:
branschkunskap, materiallära, teckning/ proportioner, formgivning och designprocessens alla delar.

 

Upplägg: 

Kursen är helt på distans, utan obligatoriska, fysiska träffar. Sammanlagt får du 6 kursbrev med instuderingsmaterial och arbetsuppgifter av din handledare på vår digitala plattform. Du har nära kontakt med din lärare och får konstruktiv feedback på alla arbetsmoment.

Efter genomgången distansutbildning ska du kunna hantera grundläggande begrepp, uttrycksmedel och verktyg för effektiv sportdesign. 

 

 


SPORTDESIGN DISTANS

Studieort: valfri
Omfattning: ca 20 veckor
Kursavgift: 13 500:-

Behörighet: ingen förkunskap krävs

 

Utbildningarna kan delbetalas. 

Utbildningen ger ej rätt till studiestöd från CSN. 


Här finner du anmälningsblanketten

ANMÄLNINGSBLANKETT DISTANSUTBILDNING

 BROSCHYR, sportdesign DISTANS

 

Ifylld anmälan skickas till:

 

Nordiska Textilakademin 
Box 55008 
501 14 BORÅS
eller mailas till: info@nordiskatextilakademin.se

 

Märk brevet "Distanskurser"
 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!