YRKESHÖGSKOLEUTBILDnING:
INKÖPARE INOM TEXtIL, MODE OCH KONFEKTION

YH-utbildningen är för dig som vill arbeta inom en dynamisk och världsomspännande bransch där det textila kunnandet är vägen tilll drömjobbet.

Inköparens ansvar är mångsidigt och det krävs bra känsla för mode och trender. Dessutom ska inköparen ha kunskap för prisförhandling avgöra kvantiteter och förstå varans väg samt välja rätt leverantör i rätt produktionsland. 

Utbildningen ger en unik chans till en fantastisk och spännande karriär i branschen. Kombinationen av teoretiskt lärande och chansen att praktiskt prova dina kunskaper under LIA ger dig stora konkurrensfördelar på vägen mot arbete. Nordiska Textilakademin stora nätverk inom branschen ger dig även goda möjligheter att bygga upp ett starkt kontaktnät för framtiden.

Under utbildningen görs flera intressanta studiebesök, bland annat Modemässan i Köpenhamn.

Detta är en tvåårig yrkeshögskoleutbildning med inriktning på mode, textil och konfektion där kursinnehållet är direkt anpassat till arbetsmarknadens och näringslivets behov. Utbildningen ger god kompetens och praktisk erfarenhet av arbetet på ett företag inom branschen. 

 

 aNSÖKNINGSOMGÅNGEN FÖR iNKÖPARE MED START ht-17 ÄR NU STÄNGD. 

Titta gärna på någon av våra yrkesutbildningar, t ex Designer 2 år eller Kvalitetstekniker där ansökningsomgången fortfarande är öppen. Vi har även ett stort utbud av distanskurser!

 

Utbildningens omfattning:

Studieort: Borås

Utbildningsnummer: 201140170

Ansvarig utbildningsanordnare: 
Stiftelsen PROTEKO, Borås

 

Ansökningsperioden för start september 2017 är nu avslutad.